Sammenholdet skal være stærkt!

At gå til fodbold skal være sjovt og noget man dyrker i fællesskab. På Skyum er det ikke anderledes. Vi ønsker at skabe en hverdag på profilfaget, hvor alle kan mærke glæden og sammenholdet ved fodboldspillet. Vi tror på, at et stærkt fællesskab baner vejen for udvikling og tro på tingene, som skal gavne den enkelte elev.

Udvikling som pejlemærke!

Det største mål for os, er at udvikle den enkelte fodboldspiller inden for de rammer vi kan skabe sammen. Vi vil gerne udfordre eleverne i den daglige træning, og sammen sætte målsætninger for fodboldåret på skolen. Vi træner altid opdelt piger og drenge og niveauinddeler oftest vores træningspas, for at sikre optimal kvalitet i træningen for den enkelte.

Kampe og stævner!

I løbet af året spiller vi kampe i skoleligaen, hvor alle fodboldspillere bliver prøvet af i kamp. Vores 1. hold drenge og piger deltager også i DM-kval.
Året kickstarter gerne med træningskampe mod andre efterskoler samt NM i slutningen af september.

Klubsamarbejde!

Kan du ikke få nok af fodbold – og har du ambitioner om endnu mere? Så tilbyder vi klubsamarbejde med henholdsvis Thisted FC og FC Thy Piger. Her kan du blive matchet yderligere både elitært og breddemæssigt gennem flere træningspas samt kampe i weekenderne.

Trænerne!

Thomas Thorsen har været ansat siden starten af 2018 og har UEFA A-licens. Han kommer med erfaring fra hovedsagelig eliteungdom i Thisted FC samt individuel træner hos FC Thy piger. Har ligeledes erfaring fra ophold i Brighton i England som både spiller og træner.
Mikkel Agger har tidligere været ansat på Skyum og kom retur igen i 2021. Mikkel spiller til dagligt 2. division i Thisted FC, men har tidligere tørnet ud for klubber som Esbjerg FB, Viborg FF, Sarpsborg 08 og AC Horsens. Mikkel vil være daglig koordinater for klubsamarbejdet på drengesiden. 
Asger B. Lundager kom til Skyum i 2022. Han er til daglig anfører på 2. divisionsholdet i Thisted FC og kommer fra en ungdomstid i AaB. 
Mikkel Christiansen er blevet ansat i sommeren 2023, hvor han kommer fra en stilling i AaB som U16 DM-chef på pigesiden. Han er samtidig med sin ansættelse tiltrådt i stillingen som ny U19 DM-chef i FC Thy Piger. Han har UEFA A-licens. Mikkel vil være daglig koordinater for klubsamarbejdet på pigesiden.