Dans

Et stærkt fællesskab!

At have dans på Skyum er lig fællesskab og sammenhold. På profilfaget dyrkes de tætte relationer, hvor man gennem dansen kommer tæt på hinanden og udfordres i den daglige træning. Sammenholdet og “hyggen” vægtes enormt højt, for at sikre en god energi når der skal performes.

Udvikling som pejlemærke!

Rigtig mange starter på danselinjen som nybegyndere – og så rykker de sig helt vildt på blot et år. På Skyum vægter vi udvikling højt, og vores danselærer sørger for, at du får sved på panden samtidig med du har det for vildt på dansegulvet. Vi kommer igennem flere forskellige stilarter, og på den måde vil du kunne mærke en naturlig udvikling i både bevægelse, timing, smidighede og meget mere.

Konkurrencer og opvisninger!

Mens håndbold og fodbold har kampe at spille, så har danserne konkurrencer og opvisninger i foråret. Opvisningerne som en mulighed for at fremvise sin kunnen på gulvet. Her får danserne lov til at shine og bliver altid en central del af vores opvisning på Skyum. Samtidig deltager danserne også i konkurrencer i foråret, hvor man samtidig oplever en masse andet lækker dans fra andre efterskoler. Danselinjen er også på forskellige workshops i løbet af året, både ude af huset og hjemme på skolen.

Fokus på kroppen!

Vælger du dans, så vælger du også styrke, kropskontrol og smidighed. At danse kræver en god kondition og en stærk kropskontrol. Derfor bruges der også en hel masse tid på blandt andet smidighed og nørderi af de små bevægelser.

Træneren! (info på vej)

Johanna Jespersen