Et stærkt fællesskab!

Spring i springcenteret på Skyum er noget helt specielt. Her er der altid fuld knald på, hvor musikken banker derudaf og der bliver nørdet med en masse forskellige spring og der arbejdes en hel del med fysikken. Alt dette i et specielt fællesskab på skolen, hvor piger og drenge uanset niveau, skaber et stærkt sammenhold i den store springsal.

Udvikling som pejlemærke!

Det største mål for os, er at udvikle den enkelte elev og få bragt så mange udfordrende og fede spring i spil, når vi i foråret tager rundt i Jylland med vores opvisning. Vi nørder en masse teknik med vores springelever, og sætter nogle målsætninger for den enkelte – så vi hele tiden stræber efter det næste fede spring. Dit udgangspunkt er ikke vigtigt for os – her er plads til alle!

Konkurrencer og opvisninger!

Mens håndbold og fodbold har kampe at spille, så har springerne konkurrencer og opvisninger i foråret. Opvisningerne som en mulighed for at fremvise sit talent på gulvet og i luften. Her får springerne lov til at shine og bliver altid en central del af vores opvisning på Skyum. Samtidig deltager springerne også i forskellige konkurrencer i løbet af året, ligesom at TLU, hvor eleverne selv skal være instruktører, er en vigtig del af profilfagets indhold året igennem.

Fokus på kroppen!

Vælger du spring, så vælger du også styrke, kropskontrol og smidighed. At springe kræver en stærk krop. Derfor bruger vi også meget energi på at styrke kroppens muskulatur, så dine forudsætninger for at springe styrkes.

Trænerne! (info på vej)

Karsten Kattenhøj
Rasmus Brogaard
Martin Landbo Ryltoft