Sammenholdet skal være stærkt!

At gå til håndbold skal være sjovt og noget man dyrker i fællesskab. På Skyum er det ikke anderledes. Vi ønsker at skabe en hverdag på profilfaget, hvor alle kan mærke glæden og sammenholdet på håndboldbanen. Vi tror på, at et stærkt fællesskab baner vejen for udvikling og tro på tingene, som skal gavne den enkelte elev.

Udvikling som pejlemærke!

Det største mål for os, er at udvikle den enkelte håndboldspiller inden for de rammer vi kan skabe sammen. Vi vil gerne udfordre eleverne i den daglige træning, hvor vi gerne varierer og tilpasser træningen på individuelt- og kollektivt plan. Vi dyrker de små detaljer og elsker at nørde håndbold med vores elever, så vi sammen kan gå ind og skrue på de små facetter af håndboldspillet og få bragt det ud i kampene.

Kampe og stævner!

Vi har hold på flere niveauer – både på drenge- og pigesiden. Vores bedste drengehold samarbejder med Mors-Thy Håndbold, mens vi på pigesiden er ved at finde fodfæste i et nyt stærkere setup for vores dygtigste håndboldspillere. Vi tilbyder kampe fra Liga niveau og nedefter – så der vil være matchning tilpasset netop dig. Igennem skoleåret spiller vi en del kampe, samt deltager i NM i det tidlige forår. Vores bedste pige- og drengehold kvalificerer sig herigennem til DM for efterskoler.

Klubsamarbejde!

Vores drenge har et stærkt samarbejde med Mors-Thy Håndbold. Skyum har de seneste år været med i udviklingen af spillere som eksempelvis Mads Svane, Magnus og Victor Norlyk, som tørner ud for ligaholdet i Mors-Thy. Pigerne har pt. ikke et klubsamarbejde, men det betyder ikke at kvaliteten af træningen er dårligere!

Trænerne! (info på vej)

Rune Lanng
Jacob Hessellund
Peter Johansen
Roan Mark
Julie Schøler
Ulrika Toft Hansen