Efterskole spring for alle

Om du har lavet gymnastik altid, eller er helt ny og med lyst til at prøve kræfter med en salto, så er der en plads til dig på Skyum spring efterskole. Vi laver træning, som har til mål at flytte dig som gymnast fra A til B. På profilfaget er vores forudsætninger forskellige, men målet er det samme. Et år med efterskole spring er en uvurderlig oplevelser, der giver minder for livet.  

Fundamentet for vores træning  

I spring er vores træning bygget på tre bærende søjler: Fysisk udvikling, teknisk træning og fuld gas. Du vil på profilfaget opleve en træning, som sætter fokus på disse tre aspekter. Gennem de tre søjler og vores gode faciliteter er der et godt fundament for både læring og udvikling.

Fysisk udvikling: Træning i springcenter og styrkerum med fokus på at blive stærkere og mere eksplosiv.

Teknisk træning: Tid til at nørde med detaljer og stil, en struktureret træning med fokus på at skabe kropskontrol og forståelse. 

Fuld gas: Højt musik, fed stemning og lad os flytte grænser. 

Personlig udvikling 

I profilfaget spring vil du opleve, at vi har fokus på dig. Du vil i samarbejde med en lærer få sat nogle mål der passer lige til, hvad du brænder for, samt hjælp til, hvordan du kommer derhen. Dette sker blandt andet gennem flere individuelle samtaler i løbet af året, hvor dine og din læreres oplevelser smelter sammen til en analyse af stærke og svage sider. Vores overbevisning er, at du udvikler dig bedst, hvis du kender dine forcer og udfordringer.

Oplevelser på spring efterskole

Som springer kommer man også ud af huset. I løbet af hele året kommer der flere muligheder for at vise hvad man kan, udfordre nervøsiteten eller tage imod den jubel man fortjener. Foråret er fyldt med en masse opvisninger, der giver rutine i gode landinger, ømme ben, muligheden for at kende sig selv bedre som gymnast under pressede situationer, for ikke at nævne et stærkt fællesskab med alle de andre elever. Som springer kommer man også til konkurrencer, nogle som individuel gymnast andre som et hold. Her er målet at finde tryghed ved situationen, og at presse sig selv mod sit eget mål. 

Ugeskema

Herunder kan man finde et eksempel på et ugeskema for en springer.