SÆRLIGT TILBUD TIL ORDBLINDE

Undervisning tilrettet ordblinde

Er du ordblind og vild med sport? Så er Skyum Idrætsefterskole måske noget for dig!

Op til 7% af alle børn og unge i Danmark lider af ordblindhed, og derfor udbyder Skyum Idrætsefterskole nu et nyt tilbud for unge, der, udover at være ordblinde, er helt vilde med sport!

Et skræddersyet tilbud til dig

Ordblindhed, samt stave-, skrive- og læsevanskeligheder spiller en stor rolle i valget af uddannelse. Ofte er man som ung nødt til at gå på kompromis med sine drømme, fordi ordblindhed bliver en barriere for den faglige udvikling. Og det kan medføre negative konsekvenser for den overordnede trivsel. På Skyum Idrætsefterskole er det noget, vi tager alvorligt. Med vores nye tiltag kan vi tilbyde professionel undervisning tilrettelagt efter dine individuelle behov og færdigheder.

En samlet pakke

På Skyum tror vi på, at ordblindhed er en udfordring, ikke en hindring! For mange unge kan det at være ordblind resultere i dårligt selvværd. Derfor har vi ikke alene fokus på det faglige aspekt, men også på den sociale og personlige udvikling.

For dig, der er ordblind, spiller selvværdet ofte en vigtig rolle når det kommer til den faglige udvikling. For at opnå gode resultater handler det i høj grad om at turde tro på sig selv og sine evner. På Skyum Idrætsefterskole gør vi alt, hvad vi kan, for at underbygge vores elevers kompetencer og drømme. På den måde skaber vi i fællesskab det stærkeste fundament for din fremtid.