HÅNDBOLD » Skyum Idrætsefterskole
kontoret@skyum.dk + 45 97 93 68 88
Comment are off

HÅNDBOLD

DRENGE- OG PIGEHÅNDBOLD PÅ SKYUM

ET ÅR MED UDVIKLING, FÆLLESSKAB OG OPLEVELSER

VIRTUEL RUNDVISNING:

PIGEHÅNDBOLD:
DRENGEHÅNDBOLD:

SE OG HØR I NEDENSTÅENDE VIDEOER JANNE OG VIKTOR FRA ÅRGANG 19/20, FORTÆLLE OM HENHOLDSVIS PIGE- OG DRENGEHÅNDBOLDEN PÅ SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE, I EN 360 GRADERS OPTAGELSE

RELEVANTE DOKUMENTER:

VÆLG HÅNDBOLD PÅ SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE FORDI:

Klubsamarbejde på højt niveau
Skyum Idrætsefterskole tilbyder i samarbejde med HF Mors et klubsamarbejde på drengesiden og med Thy Håndbold på pigesiden, der giver eleverne en ekstra mulighed for at dygtiggøre sig indenfor håndbolden. Gennem klubsamarbejdet tilbydes kvalificerede træninger og kampe i klubfællesskabet HF Mors/Skyum eller Thy Håndbold/Skyum. I tillæg går profilfagslærerne igen i klubtræningerne. Det betyder, at profilfagstræningerne bliver tilpasset klubtræningerne, lige såvel som at den enkeltes udvikling bliver fulgt nøje.

Fysisk træning i topmoderne styrkefaciliteter
Håndbold er en kontaktsport, hvor fysikken spiller en afgørende rolle. På profilfaget bliver den fysiske træning højt prioriteret. På håndboldlinjen er man minimum én gang ugentligt i styrkecentret, hvor der er superviseret styrke med udgangspunkt i tilpassede styrketræningsprogrammer. Derudover vægtes skadesforebyggende træning og løbetræning også højt som en fast bestanddel af profilfaget.

Træning for alle – på alle niveauer
På profilfaget er mange niveauer repræsenteret, hvilket giver mulighed for at ramme et niveau alle kan være med på. På profilfaget kan vi både dele træningerne op ud fra hvilke positioner eleverne spiller eller hvilket niveau eleverne er på. Fokus kan veksle fra alt imellem individuel teknisk træning til taktisk forståelse.

Kampe, stævner og turneringer for alle
På Skyum deltager vi i turneringer arrangeret af Jydsk Håndbold Forbund, hvor vi ofte har hold repræsenteret i alle rækker.  Det gør at man altid vil kunne blive matchet på det niveau, som passer til den enkelte. Vi spiller i løbet af et skoleår ca. 20 kampe pr hold i JHF regi.
Derudover deltager vi også i stævner arrangeret af efterskoler og DGI. I starten af foråret deltager vi i Nordjyske Mesterskaber for efterskoler, der er adgangsgivende til DM for efterskoler senere på foråret.

HÅNDBOLDTRÆNERNE:

JACOB HESSELLUND
Drengetræner
RUNE LANNG
Drengetræner
JONAS BYRRESEN
Drengetræner
ROAN MARK
Pigetræner
LARS JACOBSEN
Pigetræner
LAURA BAUER
Pigetræner
About the Author