Efterskole med dans på Skyum

Vil du gerne udvikle dig som danser og menneske, samt få et år med store oplevelser? – så bør du kigge forbi Skyum efterskole med danselinje!
Vi er blandt landets bedste danse efterskoler. Læs og se herunder hvorfor profilfaget ‘Dans’ på Skyum Idrætsefterskole er et attraktivt sted som danser.

360 graders dans:

Hør Sofie fra årgang 19/20 fortælle om dans på Skyum i en 360 graders videoen nedenfor.

Dans i opvisning:

Nedenfor kan du se juleopvisningen fra d. 20 december 2020

Søger du efterskole med danselinje?

Er du vild med at danse og bevæge kroppen, og søger du efter Danmarks bedste danse efterskole? Så er Skyums danse efterskole i Jylland stedet, hvor du kan udvikle dig med udgangspunkt i dansen. På Skyum Idrætsefterskole modtager du målrettet danseundervisning på profilfaget i dans og får udfordret og udviklet dine dansefærdigheder. På efterskolen er du en del af et unikt fællesskab, hvor du kan dyrke dansen og dygtiggøre dig, mens du tager 10. klasse. Du får et skoleår fyldt med personlig udvikling, fysisk bevægelse og introduktion til nye stilarter inden for dans.

Hvad er dans på Skyum Idrætsefterskole?

Efterskole dans beskrevet af elever fra årgang 20/21:

“Det er der du kan få lov at udvikle både dig selv og på dansens side. Dansen på Skyum er for alle, både dem hvor det hele er nyt, men også dem, hvor de har erfaringer.”

“Du kan få lov til at give slip på dig selv, og mærke din krop inderst inde. Man får åbnet øjnene for nogle nye stilarter, nye venner og vigtigst af alt, et super godt fællesskab.”

“Du bliver både rettet, men også rost, af både underviserne, men også af ens kammerater – så på den måde er man i konstant udvikling.
Trænerne ved hvad de laver, så du skal ikke være i tvivl om, om du laver dine øvelser rigtigt.”

“Dans er et frirum for hverdagen, og er derfor også et vigtigt element i vores hverdag. Du lærer, hvordan du skal udtrykke igennem din krop og sjæl, og lærer at give slip.”

Hvis dette lyder som noget for dig, anbefaler vi dig efterskole med dans i Jylland på Skyum. Her kan du kombinere dans og et fantastisk år på efterskole. Du kan nemlig vælge dans som profilfag og udvikle dine dansefærdigheder gennem hele året! Én af de mange gode ting ved Skyum er vores fantastiske danseundervisning på vores efterskole med danselinje. Vi har det sjovt og træner hårdt på samme tid, og det er med til at gøre os til en af de allerbedste danse efterskoler. Leder du efter suveræn danseundervisning – så finder du det på Skyum.

Streetstyle!
Freestyle!