Skyum Idrætsefterskole er en 10. klasses skole beliggende midt i Thy. Her skaber vi et stærkt og forpligtende fællesskab, hvor vi tør have ambitioner for både det sportslige og det boglige. Hvor gymnastikken binder os sammen på tværs af sport og interesser. Og hvor mennesker dannes og udfordres i efterskolens hverdag.

VORES PROFILFAG

FODBOLD

Profilfag fodbold er både for drenge og piger. Det er for alle niveauer, og er for dig som elsker fodboldspillet. Træningen varetages af kompetente trænere, som sætter fokus på dig som fodboldspiller, hvor træningen især kredser sig om de tekniske og taktiske elementer af spillet. Vi har fokus på den individuelle udvikling, men samtidig også på at skabe et stærkt kollektiv. På profilfaget spiller vi mod andre efterskoler året igennem og deltager i skoleligaen, NM og DM-kval hos både drenge og piger. Drengene har klubsamarbejde med Thisted FC, mens pigerne har med FC Thy Piger.
 
Læs mere her

HÅNDBOLD

Profilfag håndbold er både for drenge og piger. Det er for alle niveauer, og er for dig som elsker at spille håndbold. På profilfag bliver der nørdet håndbold, hvor det taktiske især er i spil samt en masse vurderingsspil og fokus på den enkelte håndboldspiller. Vi vægter også det fysiske element, og benytter en del af tiden i styrkelokalet. Er du på profilfag håndbold spiller du kampe, samt deltager i NM. Det bedste drenge- og pigehold deltager ligeledes i DM, hvis man kvalificerer sig. På drengesiden har vi et stærkt samarbejde med Mors/Thy Håndbold.

Læs mere her

SPRING

Profilfag spring er både for drenge og piger. Her kan du være med uanset niveau - bare du har lyst til at springe og udfordre dig selv. Profilfaget bygger på 3 søjler: Teknisk træning, fysisk træning og det at give den max gas. Det er et fag, hvor der både kan nørdes i de små detaljer og hvor sveden kan få lov at tage fart i springcenteret. Eleverne får både testet sig af i konkurrencer, samt får mulighed for at arbejde som instruktører for andre børn og unge. Profilfaget varetages af kompetente trænere, som har stor erfaring med springfaget.

Læs mere her

DANS

Profilfag dans er både for drenge og piger. Her kan du være med uanset niveau - bare du er frisk på at give den gas og springe dig ud i de forskellige facetter af dansefaget. Vores dygtige trænere har fokus på at lære dig en masse om kropkontrol, styrke, smidighed, rytme og herunder et væld af stilarter. Der lægges vægt på personlighed og udtryk og du får lov til at være medbestemmende og være del af et unikt mindre fællesskab på skolen. Danserne er ude på workshops, får besøg af dygtige instruktører udefra i løbet af året, samt deltager i konkurrencer.

Læs mere her

SVØMNING

Profilfag svømning er for dig som er 100 % dedikeret til din sport og konkurrerer på højt niveau. Vi har både plads til drenge og piger, som optages på linjen gennem Thisted Svømmeklub, som vi samarbejder med. Svømmelinjen har deres eget skema, hvor der trænes tidligt om morgenen i Thisted, og derigennem sættes nogle krav til engagement og niveau. Har du talentet og samtidig et stort ønske om et år på efterskole, så er det helt sikkert Skyum Idrætsefterskole du skal vælge. Linjen varetages af dygtige og erfarne trænere. 

Læs mere her

LEDIGE PLADSER

HER BOR VI

FØLG VORES HVERDAG HER