Svømmeefterskole på Skyum

Vil du gerne udvikle dig som svømmer og menneske, samt få et år med store oplevelser på svømmeefterskole? Så bør du kigge forbi Skyum Idrætsefterskole med svømmelinje!
Læs om profilfaget svømning og se herunder hvorfor Skyum Idrætsefterskole er et attraktivt sted som elitesvømmer.

Ny svømmelinje fra 23/24

Brænder du for at svømme konkurrence, og leder du efter et af de bedste svømmetilbud i Nordjylland? Så er Skyum Idrætsefterskole et oplagt valg for unge med lyst til at træne og udvikle sig som elitesvømmer. Skyum er en idrætsefterskole, hvor du kan tage 10. klasse og samtidig svømme på højt niveau. Her bliver du en del af et stærkt fællesskab og tilbringer et skoleår fyldt med sport, kammeratskab og en masse gode oplevelser. 

Udviklende træningsmiljø

Vores svømmetræning er tilrettelagt med Thisted Svømmeklub, som også sørger for dygtige trænere. Som svømmer på Skyum Idrætsefterskole deltager man i svømmetræning, konkurrencer og stævner med Thisted Svømmeklub, som er en af de førende svømmeklubber i Danmark.

Du skal være vant til rigtig meget træning – 7-8 træningspas i vandet, suppleret med styrketræning, gymnastik og anden idræt. Du skal derfor til samtale med svømmeklubben inden optagelse. Det er for at vi får afstemt forventningerne og sikrer os, at du kan klare den store træningsmængde.

Hvordan organiseres træningen?

Vi ansætter i det nye skoleår en lærer, som får ansvaret for alt det praktiske omkring svømningen.

Som svømmer, står man tidligt op, spiser morgenmad sammen og kører samlet til træning. Vores svømmelærer, som ansættes i samarbejde med Thisted Svømmeklub er selvfølgelig også en del af den daglige træning, udover at sørge for at I kommer frem og tilbage, får mad osv.

Alle aftaler mellem skole og klub går gennem svømmelæreren og vi sørger for at man aldrig er i tvivl om, hvordan programmet er tilrettelagt.

Kontakt skolen og få en samtale med forstander Svend Hagelskjær. I forbindelse med samtalen viser vi dig rundt på skolen, samt en yderligere samtale med Mads Bjørn Hansen fra Thisted Svømmeklub