Kulturmøde 15/4 2024

Thy i blodet – et musikalsk talkshow

Hvad sker der når man sætter 4 thyboer sammen i et unikt show, hvor samtalen vil handle om den enkeltes liv og opvækst i Thy, og hvad har formet dem til det de er i dag – ja det får du svar på i dette fantastiske og humoristiske show.

Kan man forvente historier og anekdoter som man ikke har hørt før – ja, det kan man, og kan man forvente musik og humor – ja, det kan man.

Showet afvikles kun denne ene gang – og kommer aldrig igen, så hvis du ikke vil gå glip af denne aften, skal du købe billetterne nu.

Lidt om de enkelte

Søren Dahl – født i Thisted og dermed også thybo, uddannet musikpædagog og meget kendt for sin rolle som radiovært på Café Hack. Søren har også været medlem af De Nattergale.

Martin Kanstrup – engang thybo, altid thybo og Martin er ”træls”. Han bor i Skyum og har fået godt gang i sin egen musik/underholdningsshows, som han efterhånden turnerer hele landet rundt med.

Thor Kortegaard – er også ægte Thybo, han spiller trommer i Jonah Blacksmith og producere også musik for andre. Thor er friskolemand ind til benet.

Johnny Hansen – Bor i Hurup Thy og er forsanger i bandet Kandis, og spiller flere koncerter end man kan forestille sig. Han er uddannet elektriker og er lige udkommet med en bog i samarbejde med Søren Dahl.

Det er bare en aften du ikke skal og vil gå glip af.