Kulturmøder 2019 » Skyum Idrætsefterskole
kontoret@skyum.dk + 45 97 93 68 88
Comment are off

Kulturmøder 2019

Vi ønsker at fortsætte vores kulturmøder i det kommende skoleår og er nu i proces med at finde nogle spændende kunstnere som kan berige os med forskellige oplevelser.

Onsdag den.11. september kl.19.30 kommer Rasmus Skov Borring.

Musikalsk underholdning og fællessang
Sangforedrag v/ Rasmus Skov Borring

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra den danske højskoletradition – kombineret med fortælling om sangene. Rasmus Skov Borring er vokset op med Højskolesangbogen, og han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Rasmus Skov Borring har optrådt med sit sangforedrag på efterskoler, højskoler, i mange kulturinstitutioner og i foreningslivet i Danmark. Senest har han også optrådt i Den Danske Kirke i Paris og i Det Danske Kulturcenter i Los Angeles.  I 2015 landede Rasmus Skov Borrings sang ”Gi’ os lyset tilbage” fra 2009 på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange.

Find billetter : https://billetto.dk/e/sangforedrag-v-rasmus-skov-borring-faelles-sangaften-billetter-367521/

Onsdag den 30.oktober kl. 19.30 kommer Dennis Ritter og fortæller om Tour de France.

Dennis vil tage os med bagom Touren og vil samtidig komme med mange Tour de France-anekdoter om sin tid som kommentator på TV-2. Helt sikkert en lækker aften på Skyum, så tag dine cykle kammerater under styret og kom med på denne oplevelse – det må være lyden af sommer.

Find billetter : https://billetto.dk/e/dennis-ritter-fortaeller-om-tour-de-france-billetter-367523/

About the Author