Idrætsefterskole Jylland? Skyum er blandt DKs bedste skoler med sport
kontoret@skyum.dk + 45 97 93 68 88

Søger du efter idrætsefterskole?

Søger du efter idrætsefterskoler i Jylland? Så er du kommet til den rette side. Skyum efterskole for unge, der har lyst til at dyrke en masse sport og samtidig være en del af et unikt fællesskab sammen med andre unge. Skolen er en ren 10. klasse efterskole, og det er derfor et krav, at du har taget en 9. klasse, for at du kan blive optaget som elev. Vi tilbyder en række forskellige profil- og valgfag, hvor du kan vælge mellem forskellige sportsgrene og andre kreative og musikalske fag.

Idrætsefterskole Skyum

Skyum fra luften

Hør mere om vores idrætsefterskole i Jylland

Er du interesseret i at høre mere om vores efterskole? Ring til telefon 97 93 68 88.

Hvad er vigtigt på vores efterskole?

For at både elever og lærer får den bedste oplevelse på vores efterskole, er det vigtigt, at alle vores elever har lyst til at have en aktiv hverdag. Alle elever på efterskolen skal have fællesfaget Obligatorisk gymnastik, hvor vi fire gange om ugen træner forskellige former for gymnastik. Vi deltager hvert år i ca. 20 gymnastikopvisninger, som hele skolen er en del af.

Profilfag i DIN sportsgren

På Skyum tilbyder vi fem profilfag inden for forskellige sportsgrene. Du kan vælge mellem profilfagene:

  • Spring
  • Håndbold
  • Fodbold
  • Dans

På vores profilfag får du undervisning af vores kompetente lærere, der alle har stor erfaring inden for den valgte sportsgren. Udover deres høje faglighed, så er de alle meget dygtige til at tage udgangspunkt i dit nuværende niveau – og derfra  løfte dine kompetencer.

En stærk efterskole i Jylland, der vil fællesskabet

Har du lyst til at blive en del af fællesskabet på vores efterskole? Så tilmeld dig allerede i dag her på hjemmesiden og få en plads på en af de bedste idrætsefterskoler i Jylland. Vil du gerne have en rundtur på skolen, før du tilmelder dig, så er du også meget velkommen til at booke en rundvisning på telefon 97 93 68 88.

Idrætsefterskole Jylland

Der er mange efterskoler rundt omkring i landet, hvor du kan dyrke idræt – Skyum Efterskole er en stærk skole for sportsglade unge, der vil fællesskabet.