Håndboldefterskole – Efterskole håndbold som profilfag - Skyum.dk
kontoret@skyum.dk + 45 97 93 68 88

Efterskole håndbold?

Elsker du at spille håndbold, og vil du gerne på en efterskole med håndbold som profilfag? Så kan Skyum Idrætsefterskole være den rette efterskole for dig. Vi tilbyder håndbold både som profilfag og valgfag, så du har stor mulighed for at spille håndbold, hvis du vælger at blive elev på skolen. Du kan deltage på vores profilfag ligegyldigt, hvilket niveau, du er på. Vi har plads til alle og har fokus på at dygtiggøre den enkelte elev.

Hør mere om vores håndboldefterskole

Vil du høre mere om vores håndboldefterskole? Kontakt os gerne på telefon 97 93 68 88.

Håndboldefterskole i Jylland

Sammensæt dit eget skema

Skyum Idrætsefterskole er en efterskole, hvor du har mulighed for at sammensætte dit eget skema. Du skal selvfølgelig have de obligatoriske boglige fag, men derudover kan du tilrettelægge dit skema med de valgfag og profilfag, du ønsker. Du har dermed god mulighed for at præge dit skema, så du får mulighed for at spille mest muligt håndbold i løbet af ugen.

Mere end sport

Skyum Idrætsefterskole er selvfølgelig meget mere end en efterskole med håndbold. På efterskolen får du en hverdag med et højt aktivitetsniveau præget af et unikt fællesskabs sammen med de andre elever på skolen. Du kommer til at bo på værelse med 2, 4 eller 6 andre elever på vores pige- eller drengegang. I løbet af året tager vi på tre ture for at styrke fællesskabet yderligere på efterskolen.

God plads til alle

På Skyum får du efterskole håndbold af høj kvalitet, og hvor der samtidig er plads til alle – uanset niveau. Det vigtigste er din interesse for håndbolden og et ønske om at udvikle og dygtiggøre dig. Vi træner hårdt og giver eleverne intens og målrettet træning, men vi sørger altid for at have det sjovt imens. Udover fokusset på din favoritsport gør vores unikke sammenhold Skyum til en fantastisk efterskole med plads til alle.

Bestil en plads på vores efterskole

Vil du sikre dig en plads på vores håndboldefterskole, så kontakt os på telefon 97 93 68 88 og tilmeld dig allerede i dag. Hvis du har spørgsmål til vores efterskole og fagene, er du ligeledes velkommen til at kontakte os på ovenstående nummer.

Efterskole håndbold faciliteter