Fodboldefterskole – Efterskole med fodbold som profilfag
kontoret@skyum.dk + 45 97 93 68 88

Efterskole fodbold

Søger du en efterskole hvor du kan dygtiggøre dig til fodbold? Så er Skyum Idrætsefterskole et oplagt valg for dig. På Skyum Idrætsefterskole kan du vælge profilfaget fodbold, hvor du får god mulighed for at udvikle dit talent inden for fodbold med intensiv og seriøs træning. Vi har de perfekte rammer til fodboldtræning med både en indendørs og udendørs bane, hvor vi træner fodbold året rundt.

Kontakt Skyum Efterskole her og hør mere om vores fodboldlinje

Vil du høre mere om vores efterskole? Kontakt os gerne på telefon 97 93 68 88.

Skyum Efterskole med fodbold som profilfag

På Skyum Idrætsefterskole har vi samlet en masse unge, der godt kan lide sport. Udover faget fodbold tilbyder vi også en lang række andre fag, hvor der er noget for enhver smag. På skolen får du mulighed for at tilrettelægge dit eget skema. Du skal selvfølgelig følge de obligatoriske fag, men derudover vælger du selv profilfag og valgfag. Efterskolen er en ren 10. klasse efterskole.

Fodbold og fællesskab når det er bedst

At gå på Skyum fodboldefterskole inkluderer at være en del af et stort fællesskab eleverne og lærerne imellem. Vi laver løbende igennem skoleåret forskellige aktiviteter, der er med til at styrke fællesskabet yderligere. Når du starter på efterskolen, får du tildelt en kontaktgruppe og en kontaktlærer, der følger dig igennem hele skoleåret. Du bor på 2-, 4- eller 6-sengs værelser på enten pige- eller drengegangen.

Gode faciliteter til fodbold

Fodboldefterskole

Har du spørgsmål til vores fodboldefterskole?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97 93 68 88 eller kontoret@skyum.dk. Hvis du har lyst til at komme ud og se skolen, kan du nemt bestille en fremvisning, hvor vi kan vise dig skolen og fortælle dig yderligere om vores efterskole.

Mærk “The Skyum-feeling”

Et år på efterskole er noget helt særligt, og er du til fodbold, er et år på en indrætsefterskole som Skyum det helt rigtige valg. Hos os blander vi fodbold med masser af andre fede aktiviteter og fag samt et fællesskab uden lige – og sådan opstår ‘The Skyum-feeling’. Vi er en efterskole med suveræne forhold til at dyrke fodbold under uanset vejret. Leder du efter en efterskole med seriøs, intens og sjov fodboldtræning, så vælg Skyum.

Her er nogle billeder fra vores kampe, træninger og faciliteter

Overvejer du efterskole fodbold? Så kom til Skyum!

Efterskole fodbold i Jylland

Fodbold træningsfaciliteter Skyum - Fodboldefterskole Jylland

Inden kampstart - Skyum Fodboldefterskole

Pigefodbold på Skyum Efterskole