FODBOLD » Skyum Idrætsefterskole
kontoret@skyum.dk + 45 97 93 68 88
Comment are off

FODBOLD

DRENGE- OG PIGEFODBOLD PÅ SKYUM

ET ÅR MED UDVIKLING, FÆLLESSKAB OG OPLEVELSER

VIRTUEL RUNDVISNING:

PIGEFODBOLD:

DRENGEFODBOLD:

SE OG HØR I NEDENSTÅENDE VIDEOER NIKOLINE OG ANDREAS FRA ÅRGANG 19/20, FORTÆLLE OM HENHOLDSVIS PIGE- OG DRENGEFODBOLDEN PÅ SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE, I EN 360 GRADERS OPTAGELSE

VÆLG FODBOLD PÅ SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE FORDI:

MÅLRETTET TRÆNING FOR ALLE

Fodbold er for alle. Vi differentierer træningen, så alle bliver udfordret, samt lytter til elevernes målsætninger og ønsker for året. På den måde sætter vi rammen for indholdet af fodbolden på Skyum.

TEKNISK OG TAKTISK TRÆNING I FOKUS

Vi har stort fokus på teknisk træning. Vi tror på, at jo mere du behersker de tekniske aspekter af spillet, jo bedre muligheder har du for at udvikle taktisk forståelse. Vores årsplan på fodbold er bygget op omkring tekniske og taktiske emner, men også med indlagte fysiske emner og tests.

UDVIKLENDE TRÆNINGSMILJØ

Vores træning er meget alsidig og anderledes. Som fodboldspiller på Skyum møder man nye træningsøvelser og tilgange i træningen. Trænerne roterer mellem trupper og spillere, så der hele tiden er nye øjne på den enkelte.

SKOLELIGAKAMPE, NM OG MULIGHED FOR DELTAGELSE I DM

Vi deltager hvert år i skoleligaen, hvor vi spiller kampe fra september og frem til midten af foråret. Yderligere spiller vi NM i efteråret og vores 1. hold hos drengene og pigerne, har muligheden for at deltage i DM for efterskoler, hvis man kvalificerer sig. Der indlægges også træningskampe i løbet af året, så alle kommer ud og spille kampe kontinuerligt.

RELEVANTE DOKUMENTER TIL EN FODBOLDSPILLER:

FODBOLDTRÆNERNE:

MARTIN MOOS HANSEN
UEFA A-LICENS
DRENGETRÆNER

JACOB W. JENSEN
UEFA A-LICENS
DRENGE- OG PIGETRÆNER
THOMAS THORSEN
UEFA A-LICENS
DRENGE- OG PIGETRÆNER

About the Author