Efterskole Jylland – Læs mere om Skyum efterskole her!
kontoret@skyum.dk + 45 97 93 68 88

Har du søgt efterskole Jylland? Skyum Idrætsefterskole ligger i skønne omgivelser tæt på Limfjorden i Jylland. Efterskolen er for dig, der elsker sport, og gerne vil blive endnu bedre inden for din sportsgren. Skyum Idrætsefterskole er en ren 10. klasses skole, og vi tilbyder alle de obligatoriske boglige fag. Derudover tilbyder vi fem forskellige profilfag og en række valgfag.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om Skyum? Så ring gerne til os på telefon 97 93 68 88.

Efterskole Jylland

Vælg en efterskole med profilfag i din sportsgren

Hos Skyum Idrætsefterskole tilbyder vi de fem profilfag; Håndbold, Fodbold, Springgymnastik og Dans. Der er derfor stor mulighed for at finde et profilfag, der falder i din smag. Alle vores profilfag har det tilfælles, at de har fokus på at udvikle de enkelte elevers kompetencer inden for den givne sportsgren. Er du nybegynder inden for en sport, så tøv ikke med at vælge profilfaget, hvis du gerne vil lære sportsgrenen. Alle niveauer er velkomne på vores profilfag.

Kunne Skyum være noget for dig? Se og hør om undervisning, oplevelser og fælleskab fra elver og lærer!

Efterskole i Jylland for sportsglade unge

Skyum Efterskole er for unge, der elsker at dyrke sport. Alle eleverne på skolen har obligatorisk faget Gymnastik, hvor vi i fællesskab skaber en gymnastikopvisning, som vi fremfører omkring 28 gange i løbet af året. Derudover tilbyder vi en række valgfag, hvor du både har mulighed for at vælge sportsgrene men også andre fag, såsom Krea, Skoleband, Kor, Pedelhjælp og Kun for piger.

Book en rundvisning på Skyum Idrætsefterskole

Vi giver dig gerne en rundvisning, hvis du ønsker at se vores faciliteter og opleve fælleskabet på vores efterskole i Jylland. Ring til os på telefon 97 93 68 88, send en mail til kontoret@skyum.dk eller book en tid direkte her på hjemmesiden. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Skyum – for sportsglade unge!

Sportsglade unge

Spring efterskole i Jylland

Overvejer du efterskole fodbold? Så kom til Skyum!