Badminton efterskole – Efterskole med badminton som profilfag
kontoret@skyum.dk + 45 97 93 68 88

Skyum Idrætsefterskole er en efterskole for sportsglade unge, der ønsker at tage 10. klasse på en efterskole. Vi tilbyder en bred vifte af idrætsdiscipliner på vores efterskole bl.a. badminton, fodbold, håndbold og springgymnastik. Vi kan derfor være den rette efterskole for dig, hvis du ønsker at gå på en efterskole med badminton.
Har du lyst til at opleve vores badminton efterskole? Så ring til tlf. 97 93 68 88 og aftal en fremvisning på efterskolen.

 

Efterskole med badminton som fag

På Skyum Idrætsefterskole tilbyder vi badminton som både profilfag og valgfag. På profilfaget har du mulighed for at dygtiggøre dig inden for badminton, hvad enten du er nybegynder eller på eliteniveau. Vores dygtige undervisere tilrettelægger undervisningen således, at hver enkelt elev får mest muligt ud af træningen. På valgfaget er der mere fokus på fællestræning og kampe med de tre badmintonklubber, skolen samarbejder med.

 

Gode faciliteter

På Skyum Idrætsefterskole har vi, udover gode idrætsfaciliteter, også helt nyrenoverede bygninger. Vores elever bor på henholdsvis en drengefløj og en pigefløj, der indeholder velindrettede værelser, toiletter og baderum. I vores opholdsrum kan du hygge dig med dine venner i de bløde møbler imens I ser TV, eller I kan tage en bordfodboldturnering i vores legerum. Skolen har de perfekte rammer til at give dig nogle hyggelige timer sammen med de øvrige elever.

 

Lyder vores badminton efterskole som noget for dig?

Så bestil en plads allerede i dag på telefon 97 93 68 88. Vil du gerne høre mere om vores efterskole og badminton mulighederne, så ring gerne til os og få en uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at komme på et besøg og opleve efterskolen.